BiografieMijn naam is Ria van de Velden en sinds 1998 werk ik als beeldend kunstenares. Schilderen is voor mij een passie. In mijn werk zoek ik naar steeds meer verdieping. Het is een weg van liefde en schoonheid.


Vanaf het moment dat ik vrij begon te schilderen kwamen er verhalende voorstellingen op het doek.
Ze ontroerden me en op de een of andere manier was dit herkenbaar. Dat wat ik schilderde raakte me. Diep van binnen voelde ik een stuk herkenning. Soms was de energie van de schilderijen zo intens, dat ik het in het begin bijna niet kon verwerken. De inspiratie kwam voor mij uit een bron van liefde. Het schilderen ervan vervult mijn hele wezen.


Mijn schilderijen geven informatie, ze transformeren je. De geometrie van de schepping vind je er in terug.  Alles ontvouwt zich. Ik kan voelen dat er Meesterschilders door mij heen werkten. 


Mijn werk ging veel over het Lemurië, toen de aarde nog een lichtparadijs was. Atlantis. Het raster om onze aarde en wat dat betekende. De Meesters, Engelen. De hulp van de Hathors, de Arcturianen, de Kappa's. Maria en Jezus. Over mijn zielepad.

Het schilderen van de energie van kristallen. Kleuren die ons genezen op een diep niveau. De aarde die door een trilling van liefde aan het gaan is.

Mijn laatste werken zijn vol stenen, kristallen, kralen enz. waardoor ik een ander effect kan bewerkstelligen.

Op het schilderij Breekpunt voel je dat er krachten inwerken op ons bewustzijn. We hebben de keus om alle chaos in de wereld los te laten. En een nieuwe wereld in verbinding met onze hartenergie geboren te laten worden.


Elk schilderij heeft zijn eigen werking. Het zijn liefdevolle boodschappers. Je voelt het als je ervoor staat. Je krijgt verbinding op het diepste niveau. Het zijn als het ware Lichtpoorten. Je komt in de stroom van genezende, ontwakende energie. Je kunt alles los laten wat je belemmert om te doen dat wat in je levensplan ligt opgeslagen.


Tot slot:
Je kunt een schilderij laten maken voor jezelf of voor iemand anders. De informatie ervan die ik mag ontvangen schrijf ik voor je op. Samen bespreken we het werk als het klaar is.

De kosten van een schilderij zijn volgens een samen te bepalen prijsafspraak. Je vragen hierover zijn ten alle tijde geheel vrijblijvend.

Breekpunt

(100 x 150 cm, doek)